ViaSanté

Termeni si conditii

Utilizatorii vor confirma ca au acceptat termenii si informatiile prezentate in continutul prezentului website prin accesarea paginii.

Via Sante Healthcare este apartinatorul prezentului site: www.viasante.ro cu adresa: Bucuresti, sector 2 , Strada Aghires nr 1B, SC Via Sante Healthcare SRL, cod fiscal 38260628, telefon +40 311 041 657, nr.reg.com. J40/16318/2017, email: office@viasante.ro

PREZENTARE SITE

Prezentul site include oferta de servicii a clinicii Via Sante Healthcare ( servicii medicale, specialitati, echipa de medici, asistenti, personalul administrativ,colaboratori, parteneri).

CONFIDENTIALITATE:

Via Sante Healthcare utilizeaza datele persoanale precum nume/prenume, numar telefon, e-mail prin consimtamantul in mod special al clientului pentru prelucrarea datelor.

Datele personale furnizate vor fi necesare transmiterii de informatii din cadrul relatiei contractuale dintre client si clinica. Acestea nu vor fi transmise unor terte persoane.

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentrru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, clientii SC Via Sante Healthcare SRL. beneficiaza de dreptul de acces la date.

Via Sante Healthcare nu are in responsabilitate intreruperea functionarii site ului din motive tehnice care nu-i apartin sau a altor fraude informatice.

Toate imaginile din prezentul website apartin SC Via Sante Healthcare SRL, fara dreptul de a fi utilizate fara acordul apartinatorului.

Toate datele personale pentru utilizarea serviciilor oferite de catre clinica vor fi strict confidentiale si vor fi folosite doar in scopul executarii relatiei dinte clinica si client.

La aceste date vor avea acces doar personalul administrativ, departamentul de contabilitate, departmanetul HR al clinicii, furnizorii software medical de gestiune a pacientilor.

Ne ingrijim ca datele personale din gestiunea noastra se se pastreze in cele mai bune conditii de siguranta si securitate. Datele medicale si financiare vor fi pastrate conform legii pentru o perioada de respectiv 30 si 20 de ani.

* pentru exercitarea drepturilor cu privire la Protectia Datelor Personale Contact:

Camelia Dinca
e-mail: camelia.dinca@viasante.ro

* In cazul in care un utilizator al prezentului website : www.viasante.ro nu accepte termenii si conditiile mentionate are dreptul de a nu mai folosi accesul in site.

Suna acum la