ViaSanté
Despre noi

Clinica Via Santé s-a născut în 2015 din dorința unui medic cu peste 20 de ani de experiență în medicina de urgență și un know-how consistent în managementul medical, doamna doctor Camelia Dincă, de a oferi servicii medicale de calitate, pacienții fiind tratați aici întocmai ca membrii familiei. Astfel, valorile după care fondatorul se ghidează sunt grija și responsabilitatea față de oameni, iar conceptul de bază este ca Via Santé să fie un loc confortabil în care te simți în siguranță, ca acasă și unde beneficiezi de servicii profesioniste și personalizate.

Noi suntem buni
pentru ca pacienții noștri să fie bine!

Dr. Camelia Dincă

Inițial, clinica noastră a pus la dispoziția angajatorilor specialitatea Medicina Muncii și cursul de Prim Ajutor la locul de muncă. La scurt timp, au fost dezvoltate specialitățile Ginecologie, Medicină Internă, Analize de Laborator și Dermatologie. Mai nou, venim în întâmpinarea solicitărilor pacienților prin servicii competitive de Dermato-Venerologie și Dermato-Estetică.

Toți medicii noștri au competențe solide în specialitatea lor și vin cu expertiză clinică valoroasă din spitale de stat. Ne mândrim cu aparatura de înaltă calitate și te invităm la noi atât pentru un simplu consult EKG, cât și pentru teste sensibile de vedere, examene ginecologice cum sunt colposcopia sau analiza Papanicolau sau sesiuni de rejuvenare/refacere a țesuturilor prin tehnica PRP), care aparțin de domeniul dermatologiei și ortopediei.

Ne adaptăm în funcție de nevoile specifice și speciale ale fiecărui pacient care ne trece pragul.

Punem suflet în ceea ce facem!
Te vei simți ca un membru al familiei în clinica Via Santé!

Ne găsești

Strada Aghireș nr. 1 B, Sector 2,
Bucureşti, România

Pentru programări ne poți contacta la 031.104.16.57

Suna acum la